WTF? BRB…SAU NU…

WTF? BRB…SAU NU…

WTF? E frustrant…aproape ca nu mai pot tine pasul cu noul limbaj…. si cand ma gandesc ca mi-au placut intotdeauna cuvintele. Supravietuirea inseamna adaptare rapida asa ca, indiferent cat este de neplacut, invatarea messenger-ezei este obligatorie, ASAP! In orice caz, IMHO cred sincer ca ne ducem cu totii pe apa sambetei. Sunt convinsa ca multi nu ar fi de acord…adica…e mai usor sa ceri ASL PLS, decat sa inchegi o conversatie care, de fapt, se baseaza pe cuvinte. Iar la final e mult mai simplu sa trantesti un GTG decat sa-ti amintesti formule politicoase de “la revedere” si “imi pare bine ca am avut aceasta conversatie”.

Si, BTW…astea ar fi cele simple. Am citit ieri un fel de dictionar revizuit si imbunatatit al messenger-ezei, cu termeni noi si atestati, care m-au facut, spre surprinderea mea, sa strig OMG cu voce tare. Ia priviti aici:

  • BTDTGTTSAWIO – Been there, done that, got the T-shirt and wore it out. In momentul asta nu pot decat sa ma ROFL. Chiar poate retine cineva „the B word” de aici?
  • FMCDH – From My Cold Dead Hands – (Din mainile mele reci ca moartea) –  cine naiba foloseste expresia asta pe mess atat de des incat a fost nevoie de prescurtari?
  • ANFSCD – And Now For Something Completely Different. ……OK, chiar e necesar? Ar putea fi simplu inlocuita cu un BTW si ai scapat de o intreaga durere de cap. Sau si mai simplu cu OTOH si gata….u made yout point…
  • GBCW – Goodbye Cruel World – ma intreb de ce naiba a fost nevoie ca expresia asta sa fie trecuta la prescurtari? Pentru sinucigasii care isi lasa biletul de adio in spatiul virtual…si cumva se grabesc? C’mooon….chiar trebuia „good bye cruel world” sa fie transat in halul asta? Cine isi face astfel iesirea din scena, anyway? Majoritatea trantesc un „Fuck u, all”

 BRB….am nevoie de o cafea…

ok….Buzz…am revenit. Ce alte expresii mai aveam? Aaaa, da:

  •  DILLIGAF – Does it look like I give a flip….Hmmm, mda…sunt convinsa ca expresia e necesara, mai ales in cazul celor cu logoree in spatiul virtual…dar totusi….e necesar sa inveti tot trenul ala de litere?
  • AFAICR – As Far As I Recall. What the hell….avand in vedere ca nu-mi amintesc nimic din tot alfabetul asta randomizat, nu vad cand as avea ocazia sa ma folosesc de afaicr-ul asta intr-o conversatie decenta.
  • ATEOTD – At The End Of The Day – uhhhh, am ajuns si la ultima…SFSG….N-a fost asa greu, pana la urma, nu?

 Who the hell knows? Poate ca a detine un bogat vocabular messengeruiesc iti va creste cu siguranta numarul de buzz-uri in spatiul virtual. Ca in viata… sau nu….

In orice caz, simplul fapt ca cineva sta sa invete toate BLSH-iturile astea ma face sa strig GAJ! A real one!

LOL! LOL!

 

P.S.

Pentru FAQ….give a comment. Daca nu….DND!

 Legenda….in caz ca aveti nevoie…

 WTF- what the fuck?

ASAP – as soon as possible

IMHO – in my humble opinion

ASL PLS – age, sex, location please

GTG – got to go

BTW – by the way

OMG – oh, my god

ROFL – Rolling On The Floor Laughing

OTOH – on the other hand

U – you

BRB – be right back

SFSG – so far so good

BLSH – bullshit

GAJ – get a job

LOL – Laugh Out Loud

FAQ – Frequently Asked Questions

DND – Do Not Disturb

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *